Scroll to top

OKULIARE PRE VODIČOV

Business | projektman projektman - 17. októbra 2021

V dnešnej dobe sa mnohí z nás ocitajú za volantom a to buď ako profesionálni vodiči alebo ako vodiči osobných vozidiel, na ktorých pôsobí mnoho faktorov:

– čas
– hustá premávka
– stres
– poveternostné a svetelné podmienky.

Hlavne vodiči z povolania sú týmto podmienkam neustále vystavení. Pri šoférovaní využívame hlavne zrakové vnemy, naše oči sú v neustálej pozornosti.
Zrak si treba chrániť aby sa nám pozeralo za každých poveternostných a svetelných podmienok vždy dobre a aby nás naše oči na konci jazdy nepálili, nesvrbeli, nečervenali …

Šošovky Blue Blocker sú vhodné pre vodičov za súmraku, v noci a v hmle. Umožňujú lepšie videnie za zhoršených svetelných podmienok, aj v noci sa nám môže šoférovať pohodlne bez značnej únavy na náš zrak.

Nie sú vhodné pre vodičov, ktorí na svojich vozidlách využívajú xenónové osvetlenie.

Šošovky Drivewear sú samozafarbovacie polarizačné šošovky pre vodičov. Slúžia počas dňa pri zatiahnutej oblohe vysoko kontrastná žltozelená farba šošovky zlepšuje rozpoznávanie objektov,
ostrý slnečný svit za čelným sklom medená farba pohlcuje prebytočné svetlo a zaisťuje vodičovi kvalitné videnie, ostrý slnečný svit vo vonkajšom prostredí tmavo hnedá farba maximálne pohlcuje nadbytočné svetlo a poskytuje maximálnu ochranu zraku.

Starajme sa o svoje oči – sú nenahraditeľné.

Súvisiace články